...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Αποκάλυψη… Το χάραγμα είναι ΗΔΗ εδώ! Αυτός είναι ο γιατρός των 6 μικροτσίπ!

Με ποιο τρόπο θα τα προωθήσουν ως σωτήρια
Ένας Ρώσος γιατρός και ταυτόχρονα «καινοτόμος επιστήμονας», ο Αλεξάντερ Βόλχεκ, εμφύτευσε έξι ηλεκτρονικά μικροτσίπ στο σώμα του....
Αυτά τα τσιπ τον βοηθούν στις καθημερινές του δραστηριότητες. Ωστόσο, πέρα από τη χρησιμοποίησή τους στο μέλλον με σκοπό τον πλήρη έλεγχο του κάθε ατόμου, υπάρχουν ΚΑΙ κίνδυνοι για την υγεία που σχετίζονται με μια τέτοια φουτουριστική τεχνολογία.
Ο Αλεξάντερ Βολέκ εργάζεται σε μία από τις μαιευτικές κλινικές στην περιοχή Νοβοσιμπίρσκ στο βόρειο τμήμα της Ρωσίας ως μαιευτήρας / γυναικολόγος.
Πριν από λίγα χρόνια πήρε το πρώτο του εμφύτευμα μικροτσίπ. Από τότε απέκτησε μερικά ακόμα και τώρα έχει έξι μικροτσίπ κάτω από το δέρμα του. Τώρα μπορεί να ανοίξει τις πόρτες στη δουλειά και στο σπίτι μόνο με το να κινεί το χέρι του πάνω σε έναν σαρωτή γραμμωτού κώδικα.Τα τσιπ αποθηκεύουν επίσης τους κωδικούς πρόσβασης και τους αριθμούς πιστωτικών καρτών.
Ορισμένες από τα τσιπ έχουν την ικανότητα να αποθηκεύουν από 800 bytes σε 1 kilobyte πληροφοριών. Ένα από τα τσιπ επίσης χρησιμεύει ως επαγγελματική κάρτα του Βόλτσεκ. Ένας άλλος επιτρέπει στον χρήστη να ξεκλειδώσει τον υπολογιστή του καθώς έχει αποθηκεύσει τον κωδικό του στη μνήμη του.
Ωστόσο, ο γιατρός δεν θέλει να σταματήσει σε αυτό και ελπίζει ότι στο μέλλον θα είναι σε θέση να εμφυτεύσει ένα κρυπτοσύστημα και ένα μικροτσίπ γλυκομετρητή στο σώμα του.
«Εμφύτευσα το πρώτο τσιπ στις 8 Αυγούστου 2014. Απαγορεύει την αλλαγή κώδικα και ισοδυναμεί με κάρτα ελέγχου πρόσβασης από ένα από τα χιονοδρομικά κέντρα της Σιβηρίας. Κάποια στιγμή αργότερα, το έγραψα στο σύστημα ελέγχου πρόσβασης του οργανισμού στον οποίο εργάζομαι «, δήλωσε ο Βόλτσεκ σε συνέντευξή του στον Sputnik.
Σημείωσε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη περίπτωση εμφύτευσης μικροτσίπ, και τα πρώτα δείγματα τέτοιων τσιπ χρησιμοποιήθηκαν στην κτηνιατρική πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 2000.
Μιλώντας για το αν είναι οδυνηρό να έχουν μικροτσίπ κάτω από το δέρμα του ανά πάσα στιγμή, ο γιατρός είπε ότι δεν είναι επώδυνο αν εμφυτευτεί σωστά. Στην περίπτωσή του, βρίσκει τα μικροτσίπ πολύ βολικά.
Κίνδυνος λοιμώξεων ή νευρικής βλάβης από μικροτσίπ
Σύμφωνα με τον Ρώσο χειρουργό Βλαντιμίρ Κορόσεφ, η εμφύτευση μικροτσίπ φέρει ορισμένους κινδύνους για την υγεία.
«Εάν δεν κάνω λάθος, τα μεγέθη αυτών των τσιπ είναι αρκετά μικρά. Καταρχάς μπορούν να εμφυτευτούν χωρίς μεγάλη δυσκολία: απλά παίρνουν μια μεγάλη σύριγγα, μια παχιά βελόνα και εγχύουν το τσιπ κάτω από το δέρμα. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος μόλυνσης, η πιθανότητα εμφάνισης βακτηριακής λοίμωξης «, δήλωσε ο Κοροσέφ στο Sputnik.
Είπε επίσης ότι μια τέτοια λοίμωξη μπορεί να οδηγήσει σε αποστήματα ή αν εμφανιστεί στα δάχτυλα τότε μπορεί να εμφανιστεί οξεία φλεγμονή των δακτύλων.
Ο γιατρός σημείωσε επίσης ότι τα εμφυτευμένα τσιπ θα μπορούσαν επίσης να οδηγήσουν σε βλάβη των νεύρων, ειδικά αν τοποθετούνται δίπλα σε μεγάλα νεύρα του σώματος.
Με ποιο τρόπο σκοπεύουν να τα πλασάρουν ως σωτήρια…
Ο Κορόσεφ πιστεύει, ωστόσο, ότι η ανάπτυξη και χρήση τέτοιων μικροτσίπ έχει επίσης τεράστια δυναμική για ιατρικούς σκοπούς, καθώς μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που πάσχουν από διάφορες ασθένειες, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης.
«Ο αριθμός των ατόμων με διαβήτη τύπου ΙΙ αυξάνεται συνεχώς στον κόσμο. Ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων χρησιμοποιεί μετρητές όλη την ώρα και χρειάζονται δοκιμαστικές ταινίες. Όλα αυτά είναι μια τεράστια δαπάνη για τον ασθενή με διαβήτη, τους συγγενείς του και το κράτος. Ωστόσο, εάν εμφυτεύσετε υποδόριο γλυκομετρητή, θα διαβάζετε διαρκώς πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της γλυκόζης στο αίμα ενός ατόμου και αυτό θα είναι μια επανάσταση «, ανέφερε ο Κοροσέφ.